Diete pentru slabit

 

Dieta mediteraneana, dieta preferata de occidentali

Dieta mediteraneană include elementele de bază ale unei alimentații sănătoase plus avantajul de a folosi ulei de măsline aromat si un pahar de vin rosu printre alte componente ce caracterizează stilul de gătit tradițional din țarile riverane Mării Mediterane.

Cele mai multe diete sanatoase includ fructe, legume, peste si cereale integrale. Cercetările au arătat că dieta tradițională mediteraneană reduce riscul de boli de inima. Dieta a fost asociata cu un nivel mai scăzut de lipoproteine cu colesterol oxidat cu densitate joasă (LDL) – colesterol „rau”, care este mult mai probabil de a construi depozite în artere.

Dieta-regim Marychny, o dieta simpla

Franța este un paradis culinar în cazul în care esti un gourmand care nu este fortat sa tina in frau caloriile consumate. Francezii sunt mici și bine proporționati, secretul lor fiind acela de a mânca porții mici, dar de multe ori, consuma multa apă, urmeaza o dietă bogată în legume, pește și fructe de mare. Acestea sunt regulile bucătăriei franceze, pentru cei care tin la silueta.

Mesele în Franța sunt o parte importantă a vieții – atat personale cat și sociale. Cum este posibil ca un popor iubitor de unt, plăcinte, baghete, cornuri și șampanie sa aibe una dintre cele mai scazute niveluri ale obezitatii in Europa? In ciuda aparantelor, femeia franțuzoaica nu are o voință mai puternică decât alte femei. Ea doar știe cum să se bucure de viață. Și viața are atât de multe arome … Aici sunt secretele femeilor franceze slim:

next